Montella, Arda Güler Durumunu Açıkladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler'in uzun süre sahada kalabilecek durumda olmadığını belirtti.

Montella, Arda Güler Durumunu Açıkladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Çekya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, Arda Güler'in durumu hakkında konuşarak, genç oyuncunun uzun süre sahada kalamayacağını ifade etti.

MONTELLA'NIN AÇIKLAMALARI

Basın toplantısında konuşan Montella, "Oyuncuların benim düşüncelerimi benimsemesini istiyorum. Takımda uzun yıllardır oynayan oyuncuların, en iyi takım olduğunu söylüyor. Adil olmayan eleştiriler var. Biz tek vücut olduk ve dikkatimizin dağılmasına izin vermeyeceğiz. Başarı elde etmek için çabalıyoruz ve amacımız gruptan çıkmak" dedi.

ARDA GÜLER HAKKINDA

Montella, Arda Güler'in durumu hakkında detaylı bilgiler verdi. "Arda uzun süre alabilecek durumda değil. Bir önceki maça çıkması doktorların kararıydı. Maç sonrası yapılan kontrollerde, Arda'nın belli bir süreden sonra depara çıkamayacağı tespit edildi. Son iki gündür antrenmanlara çıkıyor ama son maçta ilk 11'de yer almadı" dedi.

TAKIMIN GENEL DURUMU

Montella, takımın genel durumu hakkında da bilgi verdi. "Yarın önemli bir fırsatımız var. Pozitif bir durumdayız ve gerçek taraftarlarımızın desteği bizimle olacaktır. Bu oyuncular son zamanlarda yüzümüzü güldürdü. Çocukların bu desteğe ihtiyacı var. Bizim üç harika kalecimiz var ve biri seçildiğinde diğerleri üzülecek. Ama bu tatlı bir problem" ifadelerini kullandı.