Buse Meral'den aşk itirafı

Gaddar dizisinde rol alan güzel oyuncu Buse Meral Aras Bulut İynemli ile olan aşkını itiraf etti.

Buse Meral'den aşk itirafı

Son yıllarda Yıldızı parlayan isimlerden olan güzel oyuncu Buse Meral şu sıralar gaddar dizisinde rol alıyor. Buse Meral aynı zamanda Furkan Andıç ile birlikte Cadı isimli bir film projesinde de oynamaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu son dönemlerde Aras Bulut İynemli ile anılıyordu. Birsen Altuntaş’a röportaj veren Buse Meral’den aşk itirafı geldi.

Güzel oyuncu Buse Meral, son dönemlerde Aras Bulut İynemli ile aşk yaşadığı iddialarıyla basının gündemindeydi. Yakın zamanda yeni bir film projesinde rol almaya hazırlanan güzel oyuncu gazeteci Birsen Altuntaş’a röportaj verdi. Aşk hayatı ile ilgili sorulardan da kaçamayan genç oyuncu Aras Bulut İynemli ile ilişkisi olduğunu kabul etti.

İTİRAF GİBİ CEVAP GELDİ

Buse Meral, Furkan Andıç ile oynayacağı yeni filmin tanıtımında gazetecilerle buluştu. Aşk hayatı ile ilgili ısrarlı sorulara cevap vermek istemeyen güzel oyuncu soruların gelmeye devam etmesi üzerine köşeye sıkıştı. Bir anlık gerginlik yaşayan Buse Meral, “Hayatım iyi gidiyor, bu sorularla ilgilenmiyorum. Mutlu bir dönemdeyim" dedi. Güzel oyuncunun bu açıklaması ve aşkı inkar etmemesi itiraf olarak kabul edildi.