Brüksel’de bulunan Türk mahallesinde silahlı saldırı

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Türk mahallesi olarak bilinen Schaerbeek'te bir kafede oturan kişiye kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Brüksel’de bulunan Türk mahallesinde silahlı saldırı

Saldırgan şahıs arka arkaya tetiğe basarken, olay anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir kafede oturan kişiye kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı yapıldı. Belçika'nın başkenti Brüksel'de Türk mahallesi olarak da bilinen Schaerbeek'te geçtiğimiz akşam saatlerinde bir kafede oturan kişiye kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçarken, saldırıya uğrayan kişi ağır şekilde yaralandı.

brukselde-bulunan-turk-mahallesinde-silahli-saldiri.jpg
SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Saldırı anbean güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde şapka ve kapüşon ile yüzünü saklamaya çalışan saldırganın kafenin önünde oturan iki kişinin yanından geçmesinin sonrasında arkasına dönerek oturan iki kişiden birine defalarca ateş ettiği gözlemlendi. Savcılık tarafından saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

brukselde-bulunan-turk-mahallesinde-silahli-saldiri-001.jpg
SALDIRI SONUCU AĞIR YARALANDI

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Türk mahallesi olarak da bilinen Schaerbeek'te geçtiğimiz akşam saatlerinde bir kafede oturan kişiye kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırgan olay yerinden koşarak kaçarken, saldırıya uğrayan kişi ağır şekilde yaralandı. Saldırı anbean güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde şapka ve kapüşon ile yüzünü saklamaya çalışan saldırganın kafenin önünde oturan iki kişinin yanından geçmesinin sonrasında arkasına dönerek oturan iki kişiden birine defalarca ateş ettiği gözlemlendi. Savcılık tarafından saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.