Binali Yıldırım öldü mü? Binali Yıldırım kalk krizi mi geçirdi, sağlık durumu nasıl? Bakan Koca açıkladı

Sosyal medya gündemi eski Başbakan Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirdiği haberleri ile çalkalanıyor. Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında Bakan Koca’dan açıklama geldi.

Binali Yıldırım öldü mü? Binali Yıldırım kalk krizi mi geçirdi, sağlık durumu nasıl? Bakan Koca açıkladı

Binali Yıldırım öldü mü? Binali Yıldırım kalk krizi mi geçirdi, sağlık durumu nasıl? Bakan Koca açıkladı Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakan Binali Yıldırım’ın sağlık sorunlarının bir süredir pek yolunda gitmediği ve bugün öğlen saatlerinde kalp krizi geçirdiği ile ilgili iddialar gündeme geldi. Binali Yıldırım’ın sağlık durumu binlerce kişi tarafından oldukça merak edilirken; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Peki, Binali Yıldırım’ın sağlık durumu nasıl?

Eski Başbakan Bianli Yıldırım’ın son sağlık durumu hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şu ifadeleri kullandı:

ft.png

RUTİN KONTROLLER İÇİN GELMİŞTİ

“Sayın Binali Yıldırım’ın sağlık durumu hakkında basın organlarına yansıyan bazı haberlerin ardından açıklama yapma gereği doğmuştur. Kendisinin rutin bir şekilde devam eden sağlık kontrolleri dün itibari ile tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım’ın iddia edildiği gibi önemli bir sağlık durumu bulunmamaktadır. Kendisine ve ailesine nice sağlıklı günler diliyorum.”