CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Akın güne şükür namazı kılarak başladı

31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre CHP'den Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, yeni güne şükür namazı kılarak başladı.

CHP'li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ahmet Akın güne şükür namazı kılarak başladı

31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni yüzde 50 civarında bir oy olarak CHP'nin adayı Ahmet Akın kazandı. Balıkesir'de sevilen bir isim olan Ahmet Akın, 1 Nisan gününe esnaflarla birlikte sabah namazında şükür duası yaparak başladı.

ZAĞNOS PAŞA CAMİİ'NDE SABAH NAMAZINI KILDI

Balıkesir'de 31 Mart seçimlerinden büyük bir zaferle ayrılan CHP'nin adayı Ahmet Akın Sabah saatlerinde tarihi Zağnos Paşa Camii'ne gelerek esnafla birlikte sohbet etti. Ardından da daha Zağnos Paşa türbesine giren Ahmet Akın dua etti.

Seçim sonuçları ile ilgili konuşan Ahmet Akın, "Memleketimize hayırlı olsun. Balıkesir aileme teşekkür ediyorum. İlk olarak çalışan kardeşlerime, belediyede çalışan arkadaşlarıma huzur içinde işlerine devam edeceklerini kendilerine anlatmak istiyorum. Sıkıntı korku olmasın. Onları rahatlatalım. Bir yola çıktık, yolumuza devam edelim. Hayır duamızı yaptık. Memleketimize mahcup olmayacağız" dedi.